Vouwgordijnen


Vouwgordijnen

Op zoek naar decoratieve raamdecoratie op maat gemaakt voor uw interieur? Niets brengt zoveel sfeer als een mooi vouwgordijn (of store américain), gemaakt van een prachtige stof en tot in perfectie afgewerkt.

 

Stoffen en kleuren

Onze collectie SUNWAY vouwgordijnen is tot stand gekomen in samenwerking met stoffenproducent Kendix. Dit heeft geresulteerd in een collectie met exclusieve en kwalitatief hoogwaardige stoffen met intense kleuren en prachtige dessins. De vouwgordijnen worden exact op maat gemaakt.

De transparantie van de gekozen stof bepaalt de lichtinval en de mate van privacy:

  • Transparante stoffen zorgen voor prachtig gefilterd licht.
  • Dichte stoffen zorgen voor meer privacy in gesloten toestand.
  • Gevoerde vouwgordijnen zijn zeer geschikt voor de slaapkamer.

Prachtig is ook de combinatie van een SUNWAY vouwgordijn met een bijpassend, of juist contrasterend gordijn uit de Kendix gordijncollectie.

 

Modellen & bedieningen

SUNWAY biedt 3 modellen vouwgordijnen, met verschillende bedieningsopties:

  • Top-down optie: het vouwgordijn kan van boven naar beneden of van beneden naar boven bediend worden, voor een optimale regeling van lichtinval en privacy
  • Ketting- of frontrembediening
  • SmartCord® bediening 

 

Nieuw: SmartCord® vouwgordijnbediening

Nieuw en innovatief is de SmartCord® bedieningsoptie. De stof hangt hier onder een moderne, zichtbare bovenrail en het vouwgordijn wordt bediend door middel van een intrekbaar koord: vernieuwend, praktisch en bovendien kindveilig. SUNWAY biedt als enige de SmartCord® bedieningsoptie voor vouwgordijnen aan.