Shutters

Wat wij bieden

Ons assortiment bestaat uit maatwerk shutters en houten jaloezieën. Deze zijn leverbaar in diverse houtsoorten en uitvoeringen. De collectie houten jaloezieën en shutters zijn prachtig vormgegeven, van uitmuntende kwaliteit en bieden in vrijwel iedere situatie een passende oplossing.


Kwaliteit

 Voor het mooiste resultaat wordt er een unieke finishing gegeven aan de shutters. Standaard worden 5 laklagen gebruikt. Naast het feit dat dit voor een prachtige luxe uitstraling zorgt, zijn ze makkelijk schoon te houden.

Ook zijn onze producten voorzien van verschillende innovatieve eigenschappen die verborgen zijn verwerkt. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat onze producten een lange levensduur hebben! 

Perfectie

De shutters en houten jaloezieën van  worden gemaakt van de beste materialen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten welke zijn voorzien van unieke en innovatieve eigenschappen. Onze producten worden op maat gemaakt en zijn volledig naar wens samen te stellen.

Innovativiteit

Naast de standaard kleuren zoals wit, zwart, en antraciet, zijn er in 2015 ook shutters in populaire en trendy hoogglans kleuren aan de collectie toegevoegd. De hoogglans kleuren geven een luxe uitstraling aan ieder interieur. Daarnaast zijn er ook  dakraam shutters verkrijgbaar met een sterk en uniek sluitingsmechanisme: de jachtsluiting. De jachtsluiting van de dakraam shutters voorkomt dat de panelen openklappen en deze dus altijd netjes blijven hangen.