Decoratie Smeyers

Welkom op onze site en onze blog,

 

In onze eerste post is het de bedoeling om een kleine voorstelling te geven over ons bedrijf en de drijvende krachten erachter.

 

Het Decoratie Smeyers team bestaat uit Dennis & Nathalie, partners op zowel zakelijk vlak als privé. Samen zetten we ons schouders onder ons bedrijf en werken we hard om onze klanten tevreden te stellen. Beide staan we in voor alles aspecten die komen kijken bij Decoratie Smeyers zowel op de voorgrond als achter de schermen. 

 

Op sommige vlakken worden de taken verdeeld, meestal is dit achter de schermen en het administratieve gedeelte...deze worden verdeeld op basis van ervaring of kennis over die bepaalde zaken.  Op de voorgrond zijn we dikwijls samen te vinden op de werkvloer. 

 

Beide hebben we kunstopleiding genoten en hebben vaak dezelfde visie, wat maakt dat we samen een sterk team zijn dat mekaar goed aanvoelt. Ook in smaak en stijl gaan we gelijk op, daardoor is brainstormen samen of ideeën delen voor onszelf of onze klanten een fijn onderdeel van ons bedrijf. 

 

We zitten dus bijna altijd in mekaars vaarwater, wat wij fijn vinden. Zo zitten we regelmatig s'avonds nog samen na te praten over onze werkdag of zijn we aan het brainstormen over bepaalde zaken. Bij de meeste koppels is het zo dat de ene van de andere niet begrijpt wat hij of zij eigenlijk aan het vertellen is over hun job en daardoor word er weinig  gedeeld thuis. Bij ons is dat helemaal niet zo, heb je een fijne dag dan is de andere even blij, heb je een mindere dag (dat gebeurd bij ons ook wel eens) dan worden direct de schouders eronder gezet om op zoek te gaan naar oplossingen of worden de taken even anders verdeeld, wat kan bij ons & het fijn maakt omdat je beiden weet wat je moet doen binnen het bedrijf.

 

De bedoeling van deze blog is om onze klanten & bezoekers nog beter te helpen & te inspireren om hun ideeën of plannen uit te voeren. Uiteraard staat vragen vrij, wil je meer info of heb je vragen dan kan je dit nog steeds doen via een info formulier, mailtje of telefoontje. 

 

 

Groetjes

Dennis & Nathalie